niet beperken maar werken

Op zoek naar gemotiveerde werknemers? Bij Held & Daad geloven we niet in beperkingen, maar in kansen. We werken samen met allerlei professionals uit de verzuim- en arbodienstverlening en het UWV. Een burn-out kan intens zijn, maar eenmaal hersteld, verdient iedereen een nieuwe start. Een fysieke beperking is uitdagend, maar met de juiste aanpassingen kunnen onze kandidaten de toekomstige helden van jouw bedrijf worden

Wij helpen mensen beter aan een baan

Werkgevers tonen steeds meer bereidheid om mensen met een beperking in dienst te nemen. Dit gaat niet alleen om maatschappelijk verantwoord ondernemen; het gaat ook om eerlijke kansen voor iedereen. Bij Held & Daad maken we het eenvoudig om de juiste persoon op de juiste plek te vinden. Wij zijn de brug tussen UWV-jobcoaches en het bedrijfsleven. HR-managers zijn goed geïnformeerd, maar continu veranderende regels maken het niet makkelijker. Wij maken het wél gemakkelijk, dankzij onze ervaring en uitgebalanceerde leerwerkprogramma’s. Klik hier voor het stappenplan.

  
ONTDEK DE KANSEN EN MOGELIJKHEDEN VAN DE BANENAFPRAAK!

Wist je dat 70% van de werkgevers niet op de hoogte is van de afspraken om banen te creëren voor mensen met een beperking? Bij Held & Daad kennen we deze afspraken en begrijpen we de uitdagingen waar werkgevers mee te maken hebben. Wij leiden ervaringsdeskundigen op tot professionals in verzuim, loopbaan en duurzame inzetbaarheid. Kijk hier waar je met je bedrijf voor in aanmerking komt en schrijf je in bij Held & Daad!

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Onze opleidingen:

Ingrid werkt nu als
Verzuimprofessional

Na een periode van inactiviteit werd ik door mijn jobcoach gewezen op Held & Daad. De informatie op de website sprak me aan. De combinatie van starten in een nieuwe rol en het volgen van een opleiding heb ik als intensief ervaren en daarin heeft het team van Held & Daad mij goed ondersteund en werd er proactief meegedacht. Ik kan de rol van verzuim professional van harte aanbevelen en ben blij dat ik deze kans heb gekregen via Held & Daad. Als ambassadeur kan ik deze stichting van harte aanbevelen!

onze supporters: